Mystieke stemvorksets

Deze zijn gebaseerd op frequenties die zijn teruggevonden in oude teksten, die op paranormale wijze zijn doorgekregen, of een combinatie daarvan.

!
1-3 werkdagen

Mozescode stemvorken

 

 

De 'ik ben die ik ben' stemvorken.         

'Ehyeh asher Ehyeh': 'ik zal zijn opdat ik zal zijn'.

De omzetting van deze 'code' naar frequenties werd gevonden door Jonathan Goldman. De stemvorken worden gebruikt voor zelfverwerkelijking; voor het helpen realiseren van al je werkelijke dromen! Gebaseerd op het boek "De Mozes Code" van James Twyman. Stemvorken in de Light of Medium uitvoering.

1-3 werkdagen

Mariafrequenties

Als set van 12 of per stuk.

Maria de Moeder en Maria Magdalena ook in Medium. Alle andere frequenties alleen in light.

Er bestond al enige tijd een stemvork van Maria, in de set van de apostelen. Maria kent echter vele gedaanten. De verschillende aspecten van Maria hebben in deze prachtige set allen een eigen frequentie gekregen.

De teksten en frequenties zijn door Gerda Wilmink en Tijnie de Goede van Oude Nieuwland gechanneld. Bij de set zit een bijlage met daarin de teksten en frequenties overzichtelijk weergegeven.  

1-3 werkdagen

Solfeggio-set

Mooie houten kist of leren etui (large-stemvorken) met alle 12 Solfeggio-tonen  

Leverbaar in Small, Medium, Light en Large. De kist van Medium is gelijk aan die van Small.

     
 Small (kort, breed)  Light (lang, slank)  Large (zwaar)

 

1-3 werkdagen

Mystieke Oude Beschavingen

Prachtige set met stemvorken van oude beschavingen. Mensen die geboeid zijn door de Solfeggiotonen worden vaak ook sterk aangetrokken tot deze nieuwe mystieke tonen. Bij de set zit een klein boekje met beschrijvingen.

   
 Set 10 stuks   Set 4 stuks  Set 14 stuks

 

1-3 werkdagen

Numerieken

Negen stuks met numerieke frequenties, van 111 t/m 999.

De numerieke stemvorken hebben veel verbanden met andere mystieke tonen, zoals de apostelen. Maar kunnen ook gebruikt worden volgens numerologische waarden of in combinatie met het enneagram. 

1-3 werkdagen

Apostelen - de complete set

12 mannelijke en 4 vrouwelijke apostelen.

De 'apostelen' als kapstok voor nieuwe energetische mogelijkheden. Uitgebreide set van stemvorken die op zielsniveau werken als hulpmiddel naar een nieuwe tijd.