KRISTALLEN STEMVORKEN

Deze prachtige stemvorken zijn gemaakt van zuiver kwartskristal.

 

Kristalheldere Klanken

Voel jij ook dat de ruimte om je heen steeds meer vervuild raakt met storende frequenties? Zou je iets eenvoudigs willen hebben om de ruimte en je lichaam te reinigen van en te beschermen tegen deze vervuilende frequenties, en het gelijktijdig willen opladen met schone, nieuwe energie? Dan zijn de prachtige kristallen stemvorken van Magna Mater vast iets voor jou. Ze zijn gemaakt van zuiver (99,99% silicium) kwartskristal om een zo puur mogelijke werking te realiseren. De stemvorken zijn veel groter dan metalen stemvorken: zo'n 40 tot meer dan 50 cm lang.

De verschillende tonen resoneren met verschillende gebieden in je lichaam:

·         De F-toon is een stemvork om het hoofd helder te maken

·         De C-toon resoneert met het hart en geeft een diepe rust

·         De G-toon correspondeert met het basischakra en heeft een diep grondende werking.

Het gebruik van de kristallen stemvorken

·   In de ruimte: je slaat ze aan met het bijgeleverde mallet en loopt er mee door de ruimte. De meeste mensen voelen direct de werking ervan, en ervaren een 'opschonen' van de lucht. Voor deze toepassing worden vooral de F (reiniging) en C (rust brengen) gebruikt. Vaak zeggen mensen zoiets als 'het voelt opeens veel lichter'.

·         Om het lichaam: Je slaat de stemvork aan en beweegt deze rondom het lichaam. Vooral het lichaamsdeel dat correspondeert met de stemvork reageert daar prachtig op. De F om helderheid in het hoofd te geven, bij hoofdpijn en slaapproblemen; de C rondom het middenlichaam en het hartgebied om rust te brengen bij (emotionele) onrustsituaties; de G om iemand beter te gronden en steviger in zijn/haar schoenen te staan.

·      Op het lichaam: Net zoals metalen stemvorken kun je deze stemvorken ook met het handvat op het lichaam plaatsen. Zoals op chakra's, acupuntuurpunten en pijnplaatsen. De stemvorken hebben een diepe, maar ook heel zachte energetische werking. 

!

KRISTALLEN STEMVORK G

Kristallen Stemvork in de toon G

!

KRISTALLEN STEMVORK C

Kristallen Stemvork in de toon C

!

KRISTALLEN STEMVORK F

Kristallen Stemvork in de toon F

!

2 kristallen stemvorken

Twee stuks naar keuze

!

3 kristallen stemvorken

De Complete set

 

!

Koffer voor kristallen stemvork