Set van drie Piramides inclusief opbergbox

    De middelste maat is momenteel uitverkocht. Deze komt weer begin januari. De andere twee kunnen al wel direct geleverd worden..
  • Beschrijving

De complete set 3/6/9 inch

Voor de echte fans de complete set. Het samen bespelen van de piramides geeft een magisch effect. Samen komen ze heel makkelijk tot zingen, en brengen je zeker in vervoering! Om ze samen te bespelen kun je ze het beste ophangen. Een speciale standaard is mijn streven, maar helaas nu nog niet leverbaar. Een standaard kledingrek voldoet vooralsnog prima.

Wordt geleverd met een speciaal mallet voor kristallen klankinstrumenten.

De complete set wordt geleverd in een stevige vilten opbergbox voor praktische opslag en vervoer. Je kunt zelfs op deze box zitten (belastbaar tot 80 kilo).

 

Een spontane reactie:

Hallo Ronne

Zoals je ziet zijn de piramides goed aangekomen. Super snel in ieder geval. Ze zien er prachtig uit en de klank is heel mooi en houdt lang aan. De energie van de piramides kun je heel goed waarnemen in je lichaam van kruin tot voetzolen en is echt bijzonder te noemen. Ze werken ongeveer zoals de klankschalen en gaan ook "zingen", wat mij in ieder geval opviel. Ik vind het een hele mooie aanwinst en ik hoop ze dikwijls te kunnen gaan gebruiken.

Heel veel succes toegewenst met deze bijzondere piramides, en ik hoop dat je nog veel mensen hiermee blij kunt maken.

Harte-groet van mij,

Dimphy

Wil je meer weten over de praktijk van Dimphy in Belgiƫ, kijk dan op: www.dimphy-clements.com