luxe-houten-kist-met-graver

EXTRA BENODIGDHEDEN

Losse kisten, stokjes, blokjes en opzetstukken

!
1-3 werkdagen

Aanslagmaterialen

Mallets en aanslagblokkenmallets

Om de stemvorken aan te slaan kun je gebruik maken van een aanslagblok of aanslagstok (mallet).

Dik aanslagblok rood rond 3cm hoog, 4,5cm doornsnee

Standaard mallet met rubber kop, doorsnede 3 cm 

Extra grote mallet met grote vilten kop van 4,5cm

Aanslagblokje wit rubber 8x4x1 cm (zwart blokje uitverkocht). Handig in de hand of op tafel, en lekker betaalbaar. In zakje.

1-3 werkdagen

Opzetstuk voor stemvorken

Het opzetstuk voor stemvorken is heel eenvoudig, met een enkele draaibeweging, onder een grote of light stemvork te schroeven en op de mediumstemvork past ie ook nog net. Hierdoor krijgt de stemvork een grotere en gladdere onderkant, waardoor er makkelijker mee over de huid bewogen kan worden. Ook blijft de stemvork hierop in principe staan, mits op een vlakke, stabiele ondergrond. De doorsnee van het platte vlak is anderhalve centimeter. Omdat je het opzetstuk makkelijk kunt verwisselen heb je er in principe nooit meer dan twee nodig.

1-3 werkdagen
Stemvorkzakje fluweel

Nieuwe fluwelen zakjes

Mooi!

Nieuwe donkerblauwe fluwelen zakjes met helder wit logo.

Een waardige verpakking voor je losse stemvorken.

Als je een losse stemvork besteld kun je ook altijd de optie 'in fluwelen zakje' aanklikken. Dan wordt het zakje voorzien van een labeltje met naam en frequentie.

 

1-3 werkdagen

Stemvorketuis

De leren etuis zoals te zien bij de sets met grote stemvorken zijn ook los verkrijgbaar. Ze kunnen eventueel ook gebruikt worden voor de stemvorken van het standaardformaat. De leren etuis zijn er in twee formaten: 8-vaks en 13-vaks.
1-3 werkdagen

Fonoforese voetreflexkaart

Unieke kaart voor fonoforese/voetreflextherapeuten

Vanuit de workshops fonoforese en voetreflexologie kwam een duidelijke wens naar voren, om een overzichtelijke, praktische, liefst afwasbare overzichtskaart in kleur te hebben. Het was een hele uitdaging, maar het resultaat mag er zijn. Ik hoop dat het voor veel (voetreflex)therapeuten nieuwe deuren mag openen, of op z'n minst een ondersteuning zal zijn tijdens de behandelingen.

1-3 werkdagen
2-vaks etui

Zakje 'fluweel' tweevaks

Handig zakje voor twee stemvorken. Laatste model wijkt iets af van foto.

 

1-3 werkdagen

Houten kistje

Houten kistje voor:

7 Standaardmaat stemvorken

7 Medium stemvorken

10 Light stemvorken

Graag doorgeven voor welke stemvorken je ze wilt gebruiken. In overleg met de juiste kaarten er in. Dit kun je doen tijdens het bestelproces, of een los mailtje sturen. Kan ook met vilt bekleed worden (geen extra kosten).

1-3 werkdagen

Luxe houten kist

Luxe houten opbergkist voor 15 Small of Mediumstemvorken, of 21 Lightstemvorken. Met gravering op de voorzijde en voorzien van vilten bekleding. Met of zonder aanduidingen voor stemvorken. Prijs bij afhalen/meenemen tijdens workshops is € 27,50.