BOEKEN

!
1-3 werkdagen
fonoforese

Ankertje Fonoforese -UITVERKOCHT- gratis online lezen of downloaden

door Ronne van den Hurk

Het eerste Nederlandstalige boekje over fonoforese. Achtergronden van diverse richtingen (Cousto, Pythagoras, Solfeggio) worden hierin besproken, en de belangrijkste tonen toegelicht. Tevens worden mogelijkheden voor het gebruik aangedragen.  

Helaas niet meer leverbaar. Lees het boekje online, of download het gratis als PDF via http://fonoforese.nl/?page_id=29

1-3 werkdagen

Fonoforese voetreflexkaart

Unieke kaart voor fonoforese/voetreflextherapeuten

Vanuit de workshops fonoforese en voetreflexologie kwam een duidelijke wens naar voren, om een overzichtelijke, praktische, liefst afwasbare overzichtskaart in kleur te hebben. Het was een hele uitdaging, maar het resultaat mag er zijn. Ik hoop dat het voor veel (voetreflex)therapeuten nieuwe deuren mag openen, of op z'n minst een ondersteuning zal zijn tijdens de behandelingen.

1-3 werkdagen

Boek "Stimmgabel-Set"

De Kosmische huisapotheek (in het Duits)
Zeer praktisch en toegankelijk. Klachten op alfabet met beschrijving van de te gebruiken acupunctuurpunten. Met kleine Venusstemvork voor de behandeling van de acupunctuurpunten. Zeer enthousiast ontvangen! 184 pagina's.
1-3 werkdagen

"Heilen mit dem Kosmischen Ton"

(Duits) Zowel interessant voor beginners als gevorderden.

Inleiding in de fonoforese, met achtergronden en praktische oefeningen. Door Thomas Künne en Roswitha Stark. 130 pagina's  Inkijkexemplaar

1-3 werkdagen

Die heilende Kraft der Planetenschwingungen

Die heilende Kraft der Planetenschwingungen - Vitalität aus den Ur-Prizipien schöpfen

Door Thomas Künne en Inge Schubert           Nieuwe druk

Dit boek is nog steeds een van de belangrijkste werken op het gebied van Fonoforese. Het beschrijft zowel de achtergrond van Fonoforese, de archetypen van de planeten, een beschrijving van 25 verschillende stemvorken en behandelingsvoorbeelden met deze stemvorken. Het betreft de 20 stemvorken volgens de berekeningen van Cousto, en vijf aanvullende stemvorken. Het is geschreven in het Duits, maar door de overzichtelijke indeling en toevoeging van afbeeldingen is het ook goed lees- en bruikbaar voor wiens Duits niet optimaal is. Het boek telt 370 pagina's. Inkijkexemplaar